Zoals alle jaren brengen opa en oma jou naar de camping zodra wij de tent hebben opgebouwd, zo hebben wij alle tijd om alleen met de tent bezig te zijn en staat alles op z’n plek als jij komt.

Op de camping kunnen we jou dit jaar laten meelopen met het Twinkel team.  ‘s morgens en ‘s avonds sta je al klaar met jouw stempelboekje zodra je de muziek hoort. Je hebt er ook veel lol in om mee te dansen of om naar het theater te kijken, het zijn altijd korte stukjes om naar te kijken en het is ook wel grappig. Het knutselen gaat steeds beter maar je bent wel makkelijk aangelegd, als je het door papa of mij kunt laten doen dan zul je het zeker proberen. De knutselwerkjes gaan mee naar de tent en als we een keer naar huis gaan dan nemen we ze al mee.

Op het veld waar we staan zijn veel kinderen en je geniet met volle teugen. Er is altijd wel iemand om mee te spelen en dit jaar is er een meisje waar je veel mee speelt. Het is leuk om elkaar op te zoeken en je speelt nog graag mee in de zandbak maar ook spelen op de airtrampoline of in de binnenspeeltuin is leuk. De temperatuur is niet erg hoog en het is daarom niet aangenaam om te zwemmen, dat is erg koud. Zodra de temperatuur iets hoger is, mag je zwemmen en daar geniet je dan ook wel van.

Helaas hebben we ook regenachtige dagen gehad en zaten we veel binnen. Het eist z’n tol voor de tent maar we zullen zien of we het probleem kunnen verhelpen. Wel veel lol met het spelen van het spel Ganzenbord op de i-pad. Als het droog is gaan we ook regelmatig tafeltennissen. Lastig als het waait! Maar ook op het veld worden spelletjes gespeeld met de voetbal, met de ogo-discs en je kleurt veel in het kleurboek.

Dit jaar zijn we op de camping als Aartjes Twinkel jarig is en iedereen mag komen ontbijten en daar wil jij ook wel naartoe. Ik heb voor jou een eigen ontbijt gemaakt omdat het glutenvrij moet zijn en het doet niet onder voor het ontbijt van Aartje, misschien is het zelfs nog lekkerder.

Je vind het leuk om mij te sturen als ik met de auto achteruit moet rijden als je bent heel netjes aan het gebaren welke kan ik op moet en wanneer ik moet stoppen. Je hebt hier echt lol in en je wilt dit het liefst overal doen, op de camping op parkeerplaatsen, het maakt niet uit alleen vind ik dat niet goed.

De vakantie gaat altijd zo snel en het is om voor je het weet. Terwijl ik bezig ben om de tent op te ruimen zodat we die kunnen afbreken wil jij nog wel graag zwemmen, het is ook heerlijk weer en ik had al voorzien dat je het water in wilde. Je hebt niet voor niets 3 diploma’s. Wij maken er tijd voor en je geniet nog met volle teugen. Maar dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Dag iedereen.

Comments are closed.

Post Navigation