De kinderarts was tevreden over de verschillende bloedwaarden die gecontroleerd zijn. Het zag er prima uit. Toch blijf je steeds zeggen dat jouw longen zeer doen. We krijgen afspraken voor een longfunctietest en de KNO arts om erachter te komen waarom jouw longen pijn doen. Je zegt het nu al zo lang en niemand die met een goede verklaring kan komen. Ik hoop dat een onderzoek meer duidelijk gaat maken. Ook al zijn al jouw bloedwaarden goed iets zegt mij dat er iets is, je bent zo moe. ’s Morgens kun je bijna niet uit bed komen en ’s avonds zit je boven het eten al te knikkebollen, het past niet bij jouw leeftijd, je zou juist vol energie moeten zitten en een dag goed vol kunnen houden maar dat is niet het geval en ik wil weten waarom jij die energie niet hebt. Als er niets uit de onderzoeken gaan komen dan wordt er een slaaponderzoek gedaan om te bekijken of daar iets uitgehaald kan worden.

Comments are closed.

Post Navigation