Twee dagen geleden mochten jouw hechtingen eruit. We waren benieuwd naar het resultaat en we waren blij met wat we zagen. Je hebt geen grote bult meer op je buik, in plaats daarvan heb je een mooie navel gekregen. De hechtingen waren er snel uit en we konden snel weer naar huis. Jij vond het wel leuk, al die aandacht voor jou. Dan komt er nu de maar. Vanmorgen was ik je aan het wassen en zag tot mijn verbijstering dat er nog een hechting in je buik zat. Niet alle hechtingen waren verwijderd! Jouw papa heeft het ziekenhuis gebeld en kon met je langskomen. Je was snel aan de beurt en de hechting is alsnog verwijderd. Ik had medelijden met je en wilde je veel knuffelen. Blijkbaar had je die de afgelopen dagen en vandaag ook echt nodig, je hangt als een aapje aan ons en je wilt niet gaan slapen. We zullen wel zien hoe het verder gaat.

Comments are closed.

Post Navigation