Wat maak je een grote sprong Tamara, samen met Karla ben je op school al letters aan het schrijven. Je hebt er al een tijdje belangstelling voor en begint in woorden letters te herkennen en wil het al een tijdje schrijven. Op het internet had ik al schrijven in het zand gezien en het leek me leuk om dat met jou te gaan proberen, maar Karla was me voor. Tijdens de RT had je dit al geoefend, eerst schrijven in het zand en daarna op papier. Ik vind het erg knap van je Tamara! Je verdient een dikke duim! Ik vind het dan ook grappig dat je in de speeltuin gaat glijden op de glijbaan en onderaan de glijbaan een streep met stip maakt en dan “€œi”€ zegt. Je herhaalt dit ook nog een paar keer en ik laat je lekker jouw gang gaan. Experimenteer maar met de letters.

Comments are closed.

Post Navigation