In de nacht van zaterdag op zondag werd je huilend wakker, zelfs tot drie keer toe, het huilen bleef geen huilen het werd gillen. Jou rustig krijgen bleek een hele toer, wat wij ook deden je wilde niet in jouw bed terug om te slapen. Normaal gesproken willen we niet dat je bij ons in bed blijft slapen, maar dit keer bleef je zo onrustig, dat ik jou liever dicht bij me wilde hebben. Steeds zat je weer rechtop in bed, eventjes liggen om vervolgens weer overeind te komen. Zo werd het licht en tijd om op te staan. Je fles was een drama, met veel moeite dronk je 100 ml, eigenlijk was je meer aan het kauwen op de speen dan dat je dronk. Je was duidelijk heel moe, maar slapen was er niet bij. Je wilde maar één ding, op schoot bij mij of papa en dan als een aapje tegen ons aanhangen. De middagfles was een nog groter drama, je dronk niets, kwam overeind en spuugde alle melk die je ‘€™s morgens had gedronken eruit. Na een huilbui was je weer mijn kleine aapje. Je voelde warm aan en bleek koorts te hebben wat ons niet verbaasde. Na flink twijfelen toch maar de huisartsenpost gebeld en ja, we moesten komen. De huisarts keek, hoorde ons verhaal aan en ging je onderzoeken, als eerste jouw oortjes. Bingo. Je had aan beide zijden een oorontsteking en je had er flink pijn van. Het verklaarde meteen waarom je zo op de speen van de fles zat te kauwen. We kregen een recept voor antibiotica en neusdruppels. Tegen acht uur moest je weer wat hebben gedronken anders moesten we weer bellen. Met de medicijnen weer naar huis en in de auto viel je in slaap. Omdat je jou slaap heel hard nodig had, heb ik je lekker laten slapen in de auto en toen we thuis kwamen ben ik met een boek bij jou op de achterbank van de auto gaan zitten. Je sliep bijna een uur. Daarna kreeg je de eerste medicijnen en was je weer mijn aapje. Heel langzaam werd je weer iets alerter en om tien over acht dronk je weer iets. Met het slapen bleef je onrustig en we zijn heel wat keren bij de gaan kijken en kwamen om je te troosten. Stukje bij beetje knapte je weer op en de flessen kon je weer redelijk leegdrinken.

Comments are closed.

Post Navigation