Vandaag heb je thuis ook al even geoefend met de rollator. Je kunt er heel snel mee lopen en we moeten je echt afremmen. Ook het sturen moet je nog leren, maar je vind het erg leuk om ermee te lopen. Je laat ook duidelijk merken welke kant je op wilt lopen. Charlie laat je met rust en dat krijg je nu ook in de gaten. Af en toe komt hij nog even snuffelen of je krijgt een lik, maar hij loopt je niet meer omver. Vanavond toen ik van mijn werk naar huis kwam, heb je me al lopend begroet en kreeg ik kusjes van je. Je wordt groot meisje en ik ben blij met deze stapjes van je.Zo kun je nu ook zelf komen waar je wilt, deed dit al wel kruipend, maar lopend is toch net anders. Vanavond gaf ik Charlie te eten en je keek mee in de grote ton waar zijn voer in zit. Haalde er een brok uit en stak je hand uit naar Charlie. Hij durfde de brok niet te pakken maar likte wel aan je hand. Vervolgens deed je alsof de brok weer in de ton werd gegooid, maar niets bleek minder waar. Ik hoorde iets in je mond knappen en ja hoor. Je had de brok in je mond gestopt en beet het nu doormidden. Ik kan me niet voorstellen dat het lekker was, heb de brokdelen ook maar snel uit je mond gehaald. Charlie at het alsnog met smaak op.

Comments are closed.

Post Navigation